DDC Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Nap 2017

A cementgyárak technológiájának, fenntartható gazdálkodásban való közreműködésének bemutatása a kulisszák mögött – gyárlátogatás és vetélkedő értékes nyereményekért. A középiskolás diákoknak szóló vetélkedő és nyílt nap során a résztvevők megismerkedhetnek a cementgyártással, a cementgyár technológiájával, illetve a jelenleg is zajló környezetvédelmi beruházással, a fenntarthatóságért tett lépéseivel és a biztonságos munkavégzésre, egészséges életmód kialakítására tett erőfeszítéseivel is. Azért, hogy még izgalmasabb legyen a gyárban tett látogatás, az iskolák delegált csapatait játékos vetélkedésre invitáljuk.

A verseny két részből áll, a jelentkező csapatoknak első fordulóként a Váci Cementgyár modernizációjával kapcsolatos online kérdőívet kell kitölteniük, illetve egy kreatív csapatvideót kell elkészíteniük; majd az előzetes feladatot legjobban teljesítő csapatok a döntőbe kerülve, szórakoztató, ugyanakkor kihívásokkal teli vetélkedőn mérhetik össze tudásukat, ügyességüket és rátermettségüket.

Az első fordulóban szerzett pontokhoz a cementgyári látogatás során további pontok gyűjthetőek. Érdemes benevezni, hiszen minden döntőbe jutott csapat ajándékcsomagban részesül, a győztesek pedig értékes nyereményekkel gazdagodnak:

1. díj – minden csapattagnak egy-egy Apple iPad mini és a kísérő pedagógusnak 100.000 Ft értékű ajándékutalvány

2. díj – minden csapattagnak egy-egy digitális fényképezőgép és a kísérő pedagógusnak 50.000 Ft értékű ajándékutalvány

3. díj – minden csapattagnak egy-egy mp3-lejátszó és a kísérő pedagógusnak 25.000 Ft értékű ajándékutalvány 

unnamedNevezés

A versenyre 5 fős csapatok és 1 fő kísérőtanáruk jelentkezését várjuk!

A Játékban részt vehet minden váci középfokú oktatási intézmény 9-12. évfolyamra beiratkozott diákja, és minden az adott intézményben tanító pedagógus (a nevezők köréről bővebb információ a játékszabályzatban).

Nevezni a DDC honlapján (http://www.duna-drava.hu/zold-alternativa) lehet a nevezési lap kitöltésével és a csapatadatok hiánytalan megadásával.

Nevezési időszak: 2017. február 17 – március 1. 20:00 óra.

Az első forduló időszaka: 2017. március 3 – április 3.

Az első forduló feladatait csak a regisztrált csapatoknak küldjük meg 2017. március 3-án, a kérdéssor megválaszolására és a csapatvideó elkészítésére négy hét áll rendelkezésre. Az első forduló lezárulta és a megoldások beküldési határideje: 2017. április 3. 20:00 óra

Az első forduló alapján döntőbe jutott csapatokat 2017. április 7. 12:00 óráig kiértesítjük a további teendőkről, valamint a döntőre való felkészüléshez az április 10-ei héten biztosítunk személyes konzultációs lehetőséget.

A döntő időpontja: 2017. április 27.

A döntő helyszíne: Duna-Dráva Cement Kft. Váci Gyára

A versenyről további információ a Duna-Dráva Cement Kft. weboldalán (http://www.duna- drava.hu/zold-alternativa és Facebook oldalán (https://www.facebook.com/dunadravacement) található.

A Zöld Alternatíva Nyílt Nappal kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolunk a következő elérhetőségek bármelyikén:

Vágásiné Valcz Adrienn

Tel: +36 27 51 1691

Fax: +36 27 51 1766

Mobil: +36 20 921 4089

E-mail: valcza@duna-drava.hu

Ez is érdekelhet ...