Évzárós-pizzázós DÖK gyűlés

A tanév legutolsó diákönkormányzati gyűlését egy szavazással kezdtük. A dökösök szavazhattak a legjobb tagokra. A szavazatokat összesítve végül 12 diák kapott lehetőséget arra, hogy a DÖK-ben végzett kimagasló munkájuk elismeréseként elmehessenek egy csapatépítő programra a váci szabadulószobába.

A megszavazott tizenkét dökös:

 1. Tajti Kata (9.C/ny)
 2. Erdélyi Bence (9.C/ny)
 3. Tóth Máté Benedek (9. C/ny)
 4. Horváth Sára (9.C)
 5. Kanyó Ábel (10.C)
 6. Molnár Viktória (11.A)
 7. Ardelean Mária (11.A)
 8. Barta Cintia (11.B)
 9. Fidel Vivien (11.D)
 10. Trinyik Dorina (11.D)
 11. Bundik Botond (11.E)
 12. Deli Ádám (11.E)

 

A gyűlés következő részében átbeszéltük az elmúlt évet, hogy miben vett rész iskolánk Diákönkormányzata, milyen programokat szervezett, illetve milyen tervezett programok maradtak el az évben.

Összeszámolva több mint harminc dolgot megemlítettünk. Volt gólyatábor, előgólyaavató, eskütétel, My Goals fal, állatkínzás elleni élőlánc, Családi nap, teremdíszítési versenyek, Zenei-hét, 3 hónap jóság program, Mikulásozás, szerepeltünk az ESTV-ben, rendeztünk Csúnya karácsonyi pulcsis és Suit Up! napot, Föld Órája vetélkedőt, de a legkiemelkedőbb mind közül a Diáknap volt, és annak ellenére, hogy ennyit felsoroltam, még sorolhatnám a további programokat.

Összességében egy elképesztően eseménydús évet zártunk, erre pedig az iskola Diákönkormányzata nem lett volna képes az összes dököse nélkül. Meg szeretném említeni a két DÖK segítő tanárt Faragó Tünde tanárnőt, és Lakatos Ádám tanár urat, hisz nekik is rengeteg munkájuk volt a DÖK-ben ebben az évben! Természetesen az iskola vezetőségének segítsége nélkül sem valósulhatott volna meg sok program, ezért nekik is köszönjük a támogatást!

A tanév legutolsó gyűlését pedig már a 2017-es gólyatábor előkészítésével, illetve pizzázással zártuk. Vidám hangulatban, végül is úgy, ahogyan szoktuk. 😊

Trinyik Dorina
DÖK elnök

Ez is érdekelhet ...