Iskolánk hét diákja nyerte el idén a DDC ösztöndíját

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítványán keresztül Vácon a 2005/2006. tanévtől támogatja a tehetséges diákokat. A „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíj program célja olyan diákok támogatása, akik tanulmányi, sport vagy kulturális területen ígéretes tehetségnek számítanak.

A 2017/2018-as tanévben Vácott 45 tanulónak ítélte meg az ösztöndíjat a Kuratórium. Büszkék vagyunk arra, hogy a díjazottak között iskolánk hét diákja is szerepel.

A diákok balról jobbra haladva: Horváth Ábel (11.D), Petró Erik (12.C), Fellinger Zsombor (10.D), Pápa Barnabás (10.C) Néveri Szilvia (11.D), Molnár Sára Anna (11.B), Bagyinszki Lili (11.A)

Az ösztöndíjat elnyert diákok kiemelkedő tehetséget mutatnak egy-egy területen, és a tanulmányi eredményükben is kiemelkedők, kiegyensúlyozottan jól teljesítenek.

Az ünnepélyes átadóra 2017. november 17-én került sor a DDC Irodaépületében. Az átadón a műsort a díjazottak adták. Fellépett iskolánk tanulója Molnár Sára is, aki zenetanárával, Laczhegyi Imrével adott elő egy duettet.

Köszönjük a DDC-nek a támogatást!

A diákoknak kívánjuk, hogy valósítsák meg a pályázatban megfogalmazott céljaikat!

 

Ez is érdekelhet ...