Regisztráció nyílt napra

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2017. december 5-6-7-én gimnáziumunk nyílt napjára. Mindhárom napon 8 órától és 10:50-től indulnak turnusaink. Minden turnus elején Horváth Edit intézményvezető tájékoztató előadást tart, majd ezt követően két tanóra látogatható. Kérjük minden látogatónkat, hogy az alábbi linkekről elérhető regisztrációs felületen jelentkezzen be a programra és válassza ki a lehetőségek közül az érdeklődésének megfelelő szakórákat.

Ha szülőként kíván részt venni a nyílt napon, az általános iskola mezőbe csak annyit írjon “szülő”.

A délelőttönként megjelenni nem tudó szülők számára december 7-én 17 órától Horváth Edit intézményvezető a tájékoztató előadását megismétli és a beiskolázással kapcsoltban felmerülő kérdéseiket is megválaszolja.

December 5. Kedd – Csopor regisztáció (már nem fogad válaszokat, kérjük az egyéni regisztrációs felületen jelentkezzenek be)

  1. turnus – jelentkezni itt 
  2. turnus – jelentkezni itt Ez a turnus már betelt!

December 6. Szerda

  1. turnus – jelentkezni ittEz a turnus már betelt!
  2. turnus – jelentkezni ittEz a turnus már betelt!

December 7. Csütörtök

  1. turnus – jelentkezni itt Ez a turnus már betelt!
  2. turnus – jelentkezni itt Ez a turnus már betelt!

A regisztrációt követően minden egyéni jelentkező automatikus üzenetet kap emlékeztetőül, ezzel a regisztrációja véglegesítésre is kerül. Nincs más dolguk, csak a kiválasztott napon, a turnus kezdőpontja előtt megérkezni a gimnázium aulájában kezdődő előadásra. Telefonon a nyílt nappal kapcsolatban felvilágosítást nem tudunk adni. Felmerülő kérdéseiket a nyiltnap@vacimadach.hu címre írt levélben tehetik fel.

Köszönjük segítő együttműködésüket!

Ez is érdekelhet ...