Madách Gála

Sok éves hagyománya már iskolánknak, hogy a gimnázium névadójának tiszteletére február elején Madách-napot rendezünk. Idén február 9-én kerül erre sor. A délelőtt folyamán diákjaink számára tartunk ünnepi műsort a váci Madách Imre Művelődési Központban, melyet délután 17 órától megismétlünk a kedves szülők, érdeklődők számára. A műsor minden évben színvonalas és változatos. Idén a fő műsorszám a 11.A osztály tanulói által előadott A dzsungel könyve című színdarab lesz. A további produkciókban közreműködnek iskolánk diákjai és tanárai is.

 

A Gálaestre a belépés ingyenes, szeretettel várjuk Önöket!


Ha módjukban áll, kérjük segítsék a Váci Madách Imre Gimnázium Alapítványát Támogatójegy vásárlásával. Ezt megtehetik a februári szülői értekezleten, a gimnázium könyvtárában és az előadás előtt a Művelődési Központban. Támogatásukat banki átutalással is megtehetik a 11742094-20037941 számlaszámú OTP Bank által vezetett számlára.

Íme néhány példa, az elmúlt évben az alapítvány által nyújtott támogatásokra:

  • német és spanyol diákcsere programjai
  • projektorok beszerzése
  • tanulmányi és sportversenyek utazás és szállásköltségei
  • saját rendezésű versenyeink helyezettjeinek jutalmazása
  • diákjainknak nyújtott szociális ösztöndíj, iskolai programok finanszírozására

Köszönjük támogatásukat és segítségüket!


Egyszázalék felajánlással is segíthet…

Kérjük támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a Váci Madách Imre Gimnázium Alapítványát! Ez Önnek semmibe nem kerül, de nekünk óriási segítség. Adóbevallásuk során a rendelkező nyilatkozat kitöltéséhez az alábbi adatokra lesz szükség:

A kedvezményezett neve: Váci Madách Imre Gimnázium Alapítvány

A kedvezményezett adószáma:    19179784-1-13

 

Ez is érdekelhet ...