Köszöntő

Kedves Végzős Nyolcadikos Diák!

Hamarosan véget érnek számodra az általános iskolás évek. Közeleg az idő, hogy eldöntsd, milyen irányban tanulsz tovább. Fontos lépés előtt állsz, mely meghatározhatja életed.

Nagy múltú iskolánk tanulóinak a legrangosabb versenyeken elért sikereiről és az olimpikonjaink által elért eredményekről az aulánkban lévő márványtábla is tanúskodik.  Büszkék vagyunk iskolánk hagyományaira, miközben az új ismereteket legjobb tudásunk szerint adjuk útravalóul tanítványainknak.

Ha a továbbtanulás a célod, akkor mindenképpen ajánlom iskolánkat Neked. Nálunk minden lehetőséget, támogatást megkaphatsz ahhoz, hogy elindulj az általad választott úton. Lehetőséged van arra, hogy tudós, orvos, mérnök, pedagógus, jogász, közgazdász, művész, sportoló légy. De a legfontosabb, hogy becsületes, felelősségteljes emberré válj.

Válogathatsz sokszínű kínálatunkból, s figyelmesen nézz át mindent, mielőtt döntesz!

Ha minket választasz, én mint egykori madáchos (sztáronos) diák, azt kívánom, hogy Te is örömmel járj iskolánkba. Iskolánk hétköznapjairól, programjainkról, a diákéletről biztos hallottál már, de sok mindent megtudhatsz a honlapunkról is. Éld át te is, tapasztald meg milyen a mi gimink.

Gyere el nyílt napjainkra, ahol be is ülhetsz egy-egy órára, jobban megismerkedhetsz iskolánkkal, és diákjainktól személyesen is hallhatod, hogy valóban jó madáchosnak lenni!

Ha bizonytalan vagy döntésedben, bátran tedd fel kérdéseidet!

Nagy szeretettel, várakozással fogadunk Téged. Talán egyszer Te is felkerülhetsz az aulánkban lévő dicsőségtáblára sikeres tanulmányi eredményednek vagy kiemelkedő sportpályafutásodnak köszönhetően.

Remélem, a következő tanévben tanítványaink sorában köszönthetlek.

Horváth Edit

intézményvezető