Nyílt nap-2017

Regisztráció már elérhető!

Kedves Érdeklődő!

A 2017/18-as tanévben is megnyitjuk iskolánk kapuit, a gimnáziumunk iránt érdeklődő diákok és szüleik, kísérőik részére.

Idén a nyílt napokat 2017. december 5-6-7-én tartjuk. Minden nap két turnust fogadunk, melynek keretén belül az első órában egy tájékoztatót hallhatnak a gimnáziumról, az induló tagozatainkról, a felvételi eljárásról, illetve a pontszámításról. Ezt követően két tanórát látogathatnak meg az érdeklődők.

I. turnus 8:00-10:35

II. turnus 10:50-13:30

Szeretnénk ha mindenki érdeklődési körének megfelelő órákra jutna be, ezért a nyílt napra előzetes bejelentkezés szükséges. A regisztrációs felület november 20-án jelenik meg az iskola honlapján. Minden egyéni bejelentkező emlékeztetőül automatikus visszaigazoló e-mailt kap a választott napról és turnusról, illetve a kiválasztott órákról. Ezzel a regisztrációja érvényessé is válik.

Csoportos bejelentkezés 

December 5-re lehetőség van csoportos bejelentkezésre is.  A csoport kapcsolattartójának, ezt követően (az automatikus üzeneten kívül) még visszajelzést küldünk, hogy az általa megjelölt csoport létszámmal tudjuk-e fogadni még a választott turnusra.

Az online bejelentkezési felület november 20-tól lesz elérhető. 

Nyílt nappal kapcsolatban felmerülő további kérdéseiket a nyiltnap@vacimadach.hu címre várjuk.