Köszöntő általános iskolásoknak

„a Madách Tőled jó és Téged vár”

KEDVES PÁLYAVÁLASZTÁS ELŐTT ÁLLÓ NYOLCADIKOS DIÁKOK!

Olyan fontos döntés előtt álltok, amelynek meghozatalához bizony szükségetek van szüleitek mellett a mi segítségünkre is! Ebben segít, ha figyelmesen elolvassátok ezt a tájékoztatót!

Van már célod?
Azoknak az általános iskolás diákoknak ajánlom a Váci Madách Imre Gimnáziumot, akik már biztosan tudják, hogy a középiskolás évek után egyetemen szeretnének tanulni. A továbbtanulásotok szükséges feltétele min. egy sikeres emelt szintű érettségi vizsga – mely megszerzésében segítségetekre leszünk. Közös célunk továbbá, hogy minden diákunk nyelvvizsgát szerezzen.

Bizonytalan vagy még?
Ajánlom iskolánkat mindazon diákoknak is, akik a középiskolás évektől, a gimnáziumtól várják, hogy megtalálják az utat az érettségit követő pályaválasztáshoz, illetve a nagybetűs Élethez.

Melyik tantárgy érdekel igazán?
Kínálatunk nagyon széles: nyelvi, humán és reál tagozatok közül választhattok, továbbá művészeti tagozatra is jelentkezhettek.

Miben emelkedünk ki igazán?
Tagozatos oktatás, nyelvoktatás, művészeti képzés, sportélet. Nyelvi előkészítő csoportokat indítunk; 5 nyelvet oktatunk; szorosan együttműködünk sportegyesületekkel.

Barátságos környezetre vágysz?
Ízleljétek meg, milyen madáchosnak lenni, milyen ahhoz a közösséghez tartozni, ahová egy saját dallal hívnak

Kedves Nyolcadikosok!
Találkozzunk a Nyílt Napokon! Addig is a legtöbb információt az iskola honlapján megtaláljátok, böngésszétek: http://vacimadach.hu.

Amennyiben kérdésetek van, írjátok meg a titkarsag@madach.org vagy beiskolazas@madach.org a címre!

Kívánom, hogy hozzatok jó döntéseket, és sikerüljön a központi felvételi vizsgátok!

Steidl Levente
intézményvezető

Scroll to Top